Sinä

Runoilija c88bb12c92f2e681131b8c872b7280bf

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 23.5.2019 18:33

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Suuret kiitokset niille jotka jaksavat lukea ja arvostella huonoja runojani :) Kaikenlainen palaute on tervetullutta :)
 

Toit aina iloa,
kaikkien elämään,
radikaalit mielipiteet,
mutta rehelliset,
intohimo,
elämään.

Jaoit sen kaikille,
suuren intohimosi elämään,
intohimon,jota moni ei koskaan tavoita,
rakkaus,
jota moni ei pysty antamaan.

Elämän kauneus,
raadollisuus,
kaiken pystyit ilmaisemaan,

nii kauniisti.

Opimme sinulta paljon,
kaikesta.

Mutta hyvästit tuntuvat liian raskailta,
kaltaistesi ihmisten,
ei kuuluisi kuolla nuorena.

Kyynelten saattamana,
toivotamme hyvää matkaa,
aurinkoon.
Sielä on parempi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienovireinen ja riipaiseva..
 

Käyttäjän kaikki runot