We walk so proud.

Runoilija 772a2b8da5b7a64d5a7a5e95f6ef9fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2018 7:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat epäsuoria väläyksiä elämästäni.
Eniten ne kuitenkin kertovat mielipiteistäni, ja suhtautumisestani yleiseen mielipiteeseen.

Pidän erittäin paljon rajojen rikkomisesta, ja olen ikuinen perfektionisti.
Johtuen tästä, kaikki teidän löytämänne virheet ovat täysin harkittuja, koska niiden on tarkoitus ollakkin virheitä.

Arvosteluita, jotka sisältävät yhden tai kaksi sanaa, en todellakaan kaipaa.

Ja Villis kuittaa,kiittää, niiaa ja vilauttaa kieltä sekä centteriä.
 

Together we walk in darkness.
And we walk so proud, that the stars have to bow for us.

We walk an endless path, even it'll lead to the end.
But it'll only lead there, if we walk proud.

So, hold my hand
and be mine,
so we can look at the death from eye to eye.

Because we never walk so proud, that we will come to the end of our love.

Selite: 
Korjattu versio.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot