Kapakka

Runoilija 772a2b8da5b7a64d5a7a5e95f6ef9fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2018 7:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat epäsuoria väläyksiä elämästäni.
Eniten ne kuitenkin kertovat mielipiteistäni, ja suhtautumisestani yleiseen mielipiteeseen.

Pidän erittäin paljon rajojen rikkomisesta, ja olen ikuinen perfektionisti.
Johtuen tästä, kaikki teidän löytämänne virheet ovat täysin harkittuja, koska niiden on tarkoitus ollakkin virheitä.

Arvosteluita, jotka sisältävät yhden tai kaksi sanaa, en todellakaan kaipaa.

Ja Villis kuittaa,kiittää, niiaa ja vilauttaa kieltä sekä centteriä.
 

On aamu kun kotiin palaan, ja saman tien kun lattialle makaamaan jään, sen nään:
En jaksa enää
oksentaa, oksentaa, oksentaa.
Ylös ei tule kuitenkaan mitään enää
miksi tulisikaan, sillä:
Huominen ei ole enää ikuista kipua,
ei kukaan enää löydä sitä vipua,
josta päälle käännetään pohjaton tuska.
En jaksa enää
kelaa,
kelaa,
kelaa.
Muuta en tahdo kuin
elää,
elää,
elää.
Hakkaa äänet päätäni, ei kato mun psyykkeeni säätä,
kun se ei tahdo, ei jaksa.
Tässä kapakassa mihin särkyneet vaeltavat,
vastauksia riittää joka toiselle sormelle,
muttei kuitenkaan jokaiselle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieman surullinen, mutta pitää hyvin etovan tunteesi otteessaan. Olen lukenut vasta kaksi runoasi, mutta voin sanoa näissä on jotain erikoista.. siis positiivisella ja kiehtovalla tavallaan.

Pidän myös nimimerkistäsi :)

Laittaa kyllä miettimään tämä runo, todellakin. Tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot