Saalistaja

Runoilija 772a2b8da5b7a64d5a7a5e95f6ef9fe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2005
Viimeksi paikalla: 31.10.2018 7:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoni ovat epäsuoria väläyksiä elämästäni.
Eniten ne kuitenkin kertovat mielipiteistäni, ja suhtautumisestani yleiseen mielipiteeseen.

Pidän erittäin paljon rajojen rikkomisesta, ja olen ikuinen perfektionisti.
Johtuen tästä, kaikki teidän löytämänne virheet ovat täysin harkittuja, koska niiden on tarkoitus ollakkin virheitä.

Arvosteluita, jotka sisältävät yhden tai kaksi sanaa, en todellakaan kaipaa.

Ja Villis kuittaa,kiittää, niiaa ja vilauttaa kieltä sekä centteriä.
 

Hiivin äänettömästi,
himoan äärettömästi.
Tuoretta lihaa,
katse pyyhkii baarin pihaa.

Väijymään jään, saaliini edessäin nään,
pari askelta vain,
ja hän on hampaissain..

Kiusaan ja kidutan,
raatelen ja loppuun käytän.

Tyydytetty on himoni,
jälleen nousen ylös ja ryntään ulos.
Itku on ilon lopputulos

Tilalle astuu viha, suru,
katumus ja tuska.

Ja taas sen tajuan,
en olekaan leijona vaan
saaliiden kertakäyttöinen puska.

Juoksen pesästä pesään,
ja joka askeleella kuolen pois...
Ei tätä naarasta kukaan pelastaa vois.

Pesässä odottaa puoliso ja pennut,
mikä vikaan kulisseissa on mennyt.

Vaikeaksi käynyt on o salailu tää,
mitä muka naaraalla on menetettävää...

Siis viereesi sun käyn makaamaan,
kiedon hännän ympärilles,
ja käyn odottamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ou jee miten upeeta sanojen käyttöä..vaikka aihe kipeä ja puhuttelee varmaan monia..hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot