Kilpikonnan siipi

Runoilija AAsi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2010
Viimeksi paikalla: 21.4.2017 16:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.7.1945

Olen etsijä. Etsin elämän tarkoitusta, totuutta, viisautta.

Ahdistuksesta nousee uusi oivallus.
Unet kertovat totuuden näkijästään.

 
 

Olen matkalla tulevaisuuteen
pois tästä hetkestä.
Kilpikonnan siipi ei nosta lentoon.
Olen kahlittu nykyisyyteen.

Rakkauden armo:
tulla rakastetuksi ilman ansiota,
tulla yllätetyksi elämään tätä hetkeä,
avautua sille, minkä ei tiedä tulevan.

Uutena syntymisen onni,
nykyhetken ääretön keveys,
uskomisen ja uskaltamisen riemu:
kilpikonnan kantava perhosen siipi.

Selite: 
Jälleen vuoden alkaessa haluaisin ajatella näin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis.

Niin raskas on kilpikonnan kilpi "pienen" elollisen matkassaan kantaa,

mutta ....

lukija lukee ajatuksiinsa uusia kiintopisteitä elämän keveyteen, ja se johtunee tuosta erilaisesta ilmauksesta --> kilpikonnan siipi!

Tuli sellainen valoverhon keveä kosketus "painavaan" - se on ikäänkuin onnen oivallus - hetkessä siinä.

Hyvää syntymäpäivää. Hyvin ennättää hitaasti kiiruhtaen.

Tulevaisuus on huominen, ensi viikko ja kaikki mitä edessä vielä on.
Ilmaisu ' kilpikonnan siipi ' on varsin kuvaava, upeakin.
Mutta sitä on itse runosikin, aina yhtä ajankohtainen.

Kiitos siitä ja kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteesi !

Upea! Jokaisella kilpikonnallakin täytyy olla perhosensiipensä =)

Upea! Jokaisella kilpikonnallakin täytyy olla perhosensiipensä =)

 

Käyttäjän kaikki runot