kaipaus

Runoilija A Korjansalo

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rehti pohdiskelija
 

Tuulee tuiskuaa talvisää,
on raikashenki, aika levähtää.

Sisulla tarvoten, hetkeä karttaen,
uutta hyvää, armolla kaivaten.

Selite: 
katoin ulos ikkunasta ja äkkiä kynä käteen :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot