mieleen johtaa

Runoilija A Korjansalo

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 7.1.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rehti pohdiskelija
 

Pauhaa myrsky syksy aamun
tuule lehdet aikakaavun.

Sävel kantaa muistolaulun
mieleen luo kevät taulun.

Selite: 
jostain vaan rupes tulee tekstii :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot