Nimetön

Runoilija Danski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällästä tällä kertaa
 

Katso taivaalle,
ja mitä näät,
tähtiä,
vieri vieressä,
mitä niillä on yhteistä,
ne ovat kaikki,
omalla tavallaan täydellisiä,
niin kuin sinä,
tai minä,
mut nyt puhutaan susta,
sanon asiat vähän eri tavalla,
ku oot varmaan tottunu kuulla,
silmäsi on jotain aivan uutta,
en osaa ees kuvailla,
sitä tunnetta,
mikä tuli,
kun katsoit minua,
hymysi on jostain muualta,
niin kaunista,
en sano tätä,
että olisin ilkee,
tai jotain muuta,
vaan nyt kerron,
sen,
mitä ajattelen.
teit mun viikonlopusta,
lähes täydellisen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Danski Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Danski Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Danski Sananen sinulle 14.1.2012 0 Runo
Danski Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Danski TJ0 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 24.10.2012 0 Runo
Danski Nimetön 1.2.2013 0 Runo