Nimetön

Runoilija Danski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällästä tällä kertaa
 

Pitkään aikaan ei elämäs,
oo ollu näin paljoo taikaa,
tiedän tä vie aikaa,
mut sun kanssa ku olla saa,
pitää hauskaa,
ja rakastaa,
silloin molemmat jaksaa,
jatkaa tätä matkaa,
haluun olla sun tukena,
niin hyvässä,
kuin pahassa,
vihdoinkin voin sanoa näin,
kun mulla on sut,
niin mun elämässä,
on kaikki parhain päin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Danski Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Danski Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Danski Sananen sinulle 14.1.2012 0 Runo
Danski Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Danski TJ0 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 24.10.2012 0 Runo
Danski Nimetön 1.2.2013 0 Runo