Nimetön

Runoilija Danski

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällästä tällä kertaa
 

Saat koko mailmani pysähtymään,
koko mailma tulee vielä tietää,
miten nopeesti sydänmeni veitkään,
en pysty enää tunteitani peittää,
sun vierelläs haluun loppu elämäni viettää,
joudut siis mua pitkään sietää,
mut silti en tiedä mitänä parempaa,
ku se et sun vierestä herää saa,
tulet vielä kuule sen,
miten teit mun elämästä täydellisen,
ilman sua elä en,
parempaa en voi toivookkaa,
nyt mulla on joku joka rakastaa.

Selite: 
kiitos kaikille jotka jaksaa kommentoida :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Danski Sananen sinulle 14.1.2012 0 Runo
Danski TJ0 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 14.1.2012 0 Runo
Danski Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 24.10.2012 0 Runo
Danski Nimetön 9.3.2010 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Danski Nimetön 1.2.2013 0 Runo
Danski Nimetön 15.7.2012 0 Runo