muistatko

Runoilija peres

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkusen kulahtanut ulkomuoto
Liikkuu tasaseen
Aivotoiminta vielä ihmeen virkku tai ainakin luulen

 

muistatko sinisen hämärän

muistatko meren joka lepäsi

muistatko suudelman

muistatko

sinäkin iltana

oli elokuu

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oijoi, mikä sulonen tunnelmaruno.

Tässä sanat kuin elokuun lämmin maininki ... samettinen, sininen.

Kaunis, tunnelmallinen runo.

Herkkä hyvänmielen runo.

Elokuussa on aina ollut tiettyä kypsyyttä ja taikaa. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
peres minä vain 13.6.2015 0 Runo
peres tämä heki 19.7.2015 5 Runo
peres nyt 2.8.2015 4 Runo
peres pisara 2.8.2015 5 Runo
peres joskus 2.8.2015 1 Runo
peres hämärä valvottaa 2.8.2015 2 Runo
peres kelopuu 3.8.2015 5 Runo
peres muistatko 3.8.2015 5 Runo
peres en voi kääntyä 8.8.2015 3 Runo
peres sulku 12.8.2015 5 Runo