sulku

Runoilija peres

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkusen kulahtanut ulkomuoto
Liikkuu tasaseen
Aivotoiminta vielä ihmeen virkku tai ainakin luulen

 

minun aivoni ajavat nyt pirusti pakilla

takaisin pyrkivät

tästä

runoystävät apuun

tuokaa ratsut

tahdon kokea vielä

tunteita elämästä

uskon runoon

se minussa

ei saa pysähtyä

vain laiskojen aivojen sulkuun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pecasoksella on upeaa nelistää niin, että kipunat kavioista kimpoilevat.

Hyvin olet runoja kirjoitellut. Sinulla ei ole mitään hätää.

Hevonen liian kovakätisesti ohjastettuna alkaa pakittaa, jospa annat vapaammat ohjakset?

Ei, eii.. mitään pysähdyksiä ja hyvinhän nuo ovat taas "rippeissä roikkuneet"..aivot, kun olet ne töihin laittanut ja mojovan runon tuloksenaan tuottanut.

Täältä se ilo löytyy loppuun asti, vaikka merkkaamatta jäisikin viimeinen rasti.

Tässä väliin tulee mietittyä kaikenlaista itsekin.

Eipä hätää. Runoratsusi laukkaa jo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
peres en voi kääntyä 8.8.2015 3 Runo
peres hämärä valvottaa 2.8.2015 2 Runo
peres joskus 2.8.2015 1 Runo
peres kelopuu 3.8.2015 5 Runo
peres minä vain 13.6.2015 0 Runo
peres muistatko 3.8.2015 5 Runo
peres nyt 2.8.2015 4 Runo
peres pisara 2.8.2015 5 Runo
peres sulku 12.8.2015 5 Runo
peres tämä heki 19.7.2015 5 Runo