Tänään minä kuolen

Runoilija discopriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en kirjoita fiktiota.
 

tänään minä kuolen.

tänään minä vihaan tätä maailmaa,
tänään minä olen niin rikki.
tänään minä hymyilen sinulle viimeistä kertaa,
valutan kyyneleen hyvästiksi.

tänään minä saan tietää onko kaikki ollut turhaa,
tänään minä tiedän onko Jumala.

Selite: 
Ei tästäkään tullut mitään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja sit hautakivessä lukee teksti,
"Nyt tiedän enemmän kuin yksikään teistä."

Tästä mie tykkäsin. Lyhyessä muodossa kaikki tarkoitettu oleellinen.

Vau! Upean voimakas ja ihana runo. ^^

"tänään minä tiedän onko Jumala", pidan tuosta lauseesta paljon. Runon rytmi on miellyttava ja muutenkin sujuvaa tekstia.

Tämä on surullisen kaunis.. Kyllä se Jumala on.

tuntuu kuin tämä loppuisi jotenkin kesken. ( tulee mieleen että kuolitko jo )
pidän tuosta toistosta, mutta selittelyä on vähän liikaa. muuten kiva.

Yksinkertaisen mykistävää,
ajattelin että "tänään minä tulkitsen tämänkin tekstin", mutta kumminkaan en saa mitään fiksua ulos..

tämä on upea!

Itse olisin jättänyt tuon alun "tänään minä kuolen." pois. Se jotenkin paljastaa heti aluksi, mistä on kysymys.

Tuo "valutan kyyneleen hyvästiksi" olisi kaivannut myös tänään sanaa. Näyttää omaan silmään hassulta, kun muut rivit alkaa sanalla tänään ja vain tuo yksi ei.

Mutta tuo lopetus on mainio; "tänään minä tiedän onko Jumala." Pointsit tuosta isolla kirjoitetusta Jumalasta, liian monesti näkee sen pienellä kirjoitettuna.

Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä, kauniita lauseita ja tyylikäs ulkoasu.

Haikeaa tekstiä <3
Kyyneleesi ovat tehneet helminauhan.

 

Käyttäjän kaikki runot