Nimetön

Runoilija Rude

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lasista kotsoo takaisin mies
aikuinenkin?
Pimeästä lasista heijastuu tuo
väsynyt kuvajainen
vuodet silmäkulmissa
eletty elämä suupielissä

Muistaa mies aikuinen
jokaisen arven viillon
kehossaan
tuskan taistoista rakkaudesta
muistaa arvista nyt arvokkaista
eletyn elämän

Arvitta ei selviydy
elämästä
toisilla syvemmät
toisilla kipeämmät
mutta kaikki niitä kantaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Rude Bukowski 23.1.2012 0 Runo
Rude Nimetön 23.1.2012 0 Runo
Rude sieluun tatuoitu 23.1.2012 0 Runo
Rude Hiljaisuus 23.1.2012 1 Runo
Rude Tunne 25.1.2012 0 Runo
Rude Me! 27.1.2012 0 Runo
Rude Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Rude Nimetön 15.7.2012 0 Runo
Rude Nimetön 4.8.2012 0 Runo
Rude Riittääkö 29.10.2012 0 Runo