Poltetun maan taktiikka

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

Mun rivien välissä ei kuulu kenenkään ääni
ei mulla oo muusia,
ainuttakaan!

sanon

Jätän taakseni hävitettyjä rauniokasoja
tyhjiä ihmisruumiita tuijottamaan seiniin

satuta kun itseäsi sattuu

opin taitoni Lapin sodasta
josta luin

kun kerjäläiset kohtasivat kaduilla miekoin
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot