uneksinko vai?

Runoilija Painajaisunelma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

So sad, miss.
 

 

maanantai tuli
ja sinä soitit teeveessä saksofonia

niin hauras! niin kaunis!
kuin näkisi valon viimeistä kertaa
mutta sinä väität ettet ole tarpeeksi hyvä
minulle

Oksennan naurua, sen alkulähde on solisluissa.

maanantai ei pelastanut minua
olisi edes rahaa ostaa verkkosukkahousuja
ja lonkeroa

Rappukäytävässä hiljaisuuksia;
valo säteilee lasitiilien raoista,
jeesus kurottaa valosta kätensä minuun

mutta syljen häntäkin päin ja huudan että
runous on paskaa!

Sohvannurkassa purkamaton laukku
ja minä palaan päättäväisenä siihen mistä lähdin


- en ilkeäisi tunnustaa,
että kaipaan
Selite: 
paskaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen vahva ja moniuloitteinen. Hienosti välittyy kaikki tunnot ja aistimukset sanoissasi. Pidän kiehtovasta tyylistäsi.

 

Käyttäjän kaikki runot