Nimetön

Runoilija iitikaati

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 20.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaudemme alussa kaikki oli toisin.
Puhuimme toistemme suihin tunteistamme, intoa riitti jokaiseen päivään.

Tulihan se arki meillekkin, eikä se niin kauaa aikaa tarvinnut.
Emme enää puhu kilpaa selitä niin kovin.
On päiviä, kun emme saa toisiimme yhteyttä lainkaan.

Ei se rakkaudettomuudesta johdu, sehän lisääntyy jokaisena päivänä, jonka kanssasi elän!

Arkihuolet vie voimia, kuluttaa meitä.
Jokainen heräämäni aamu alkaa samalla tavalla ja jokainen ilta loppuu tuttuun väsymykseen!

Haluaisin joskus palata takaisin päivään, jolloin rakkautemme alkoi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot