Jäljellä enään muisto

Runoilija kinuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tyttö,
joka unohti kuinka maailma osaa ollakkaan välissä julma.

kylmyydellä häväisty,
ja ilolla pilattu.

iloinen mutta surullinen,
perus ihminen.

[arvosteluista tykkään siltikin!
kiitos etukäteen<3]
 

On jäljellä enään muisto,
joka hitaasti musertaa,
kunnes saavuttaa voittonsa.

Kerta kerralta se satuttaa,
enemmän ja enemmän,
kunnes huomaan olleeni väärässä.

Onnellisuus olikin edessäni,
on jäljellä enään vain muisto,
takanani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mahtava lopetus!

"Onnellisuus olikin edessäni,
on jäljellä enään vain muisto,
takanani."

 

Käyttäjän kaikki runot