Mieti 16

Runoilija kinuski

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tälläinen tyttö,
joka unohti kuinka maailma osaa ollakkaan välissä julma.

kylmyydellä häväisty,
ja ilolla pilattu.

iloinen mutta surullinen,
perus ihminen.

[arvosteluista tykkään siltikin!
kiitos etukäteen<3]
 

Tunne, joka vie taivaaseen,
se vie joskus helvettiin.

Mutta silti rakastan.

Selite: 
Se on mietteeni rakkaudesta. Lyhyesti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot