Valoisuus

Runoilija Weth

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ranskalainen lumikirsikka
 

Katsot aurinkoa ja sokaistut,
valkoinen läikkä näkökentässäsi
hajoaa tähdiksi aina uudestaan.
Suljet silmäsi mutta tähdet vain jatkavat
tanssiaan silmäluomiesi allakin.
Jos keltainen valo vääristää,
miksei sininen valo kerro totuutta,
valkoinen valo paljastaa kaiken,
minkä väristä on musta valo?
Halogeenit laboratorion katossa,
hehkulamppu pitsivarjostimen alla.
Napsautat pimeyden valokatkaisijasta,
ja ihmettelet valottomuuden mustuutta.

Selite: 
Musta on värittömyys.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Weth Muisto 19.6.2006 2 Runo
Weth Äänesi 21.3.2006 1 Runo
Weth Kaksi erilaista 6.7.2005 1 Runo
Weth Octobre 4.11.2005 1 Runo
Weth Tanssi 4.11.2005 1 Runo
Weth Kaunis kuori 28.7.2005 1 Runo
Weth Selli 3.5.2006 0 Runo
Weth Tuulen kanssa lentäen 6.7.2005 0 Runo
Weth Valoisuus 8.8.2006 0 Runo
Weth Ruusunen, pienoinen 6.7.2005 0 Runo