Punaiset niityt

Runoilija Kulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kauan vaelsin, kallioisissa laaksoissa, unisilla soilla.
Poikki perhosten ketojen, läpi saniaismetsien.
Vain nähdäkseni jäniksenpoikien leikin,
punaisilla niityillä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertoo kaipuusta. hyvin ilmaistu.
ja kiitos <3

 

Käyttäjän kaikki runot