Elämän laulu

Runoilija Kulkija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lyhyt, hento elämämme?
Vain kastetta, utua haihtuvaa.
Jo tummuu hiljainen niitty,
ja katoaa hiipuva aurinko
nukkuvan metsän taa.
Tähdettömässä, pimeässä yössä,
soi vaimeana, kauniina
elämän laulu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot