Ratikka 3T

Runoilija markus5krista

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuinta vasten sut puristan
kädet ympärilles takerrutan
hymy irstas,
ja rivo naurahdus
sisäreittäsi pitkin kättäni liutan

Hame nousee lantiolle
alushousut unohtuu selkänojalle
ikkunat huurtuu
kun huohotus madaltuu
eikä selkänojasäädin jää aloille

Syliini nopsasti kipuat
rintasi seuraavan penkkirivin niskatuelle asetat
hidas sisääntulo
kiihtyy, kun ratikka 3T
tärisee, kiitos kiskot soraiset

Edessä vain ihmettelevät
miksi penkkirivit tärisevät
vaikka ratikka valoissa pysähtyy
ja konduktöörille paljastuu syy
hän punastuu, ja tapahtumasta vaikenee...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erilainen teksti ja pidin tästä aikasen paljon.

Aivan loistava! :D

Suoraa tekstiä! Tarinan todenperäisyys jääköön lukijan arvailtavaksi. Hyvä!

Voi, olipa virkistävää lukea tämän tyyppinen runo :)

Vau! Siis joillain leikkaa... Tää oli aivan upee, mun mielestäni! Itselläni on inspiraatio nyt hukassa. Mutta tällä kolleegalla ilmeisesti ei!

Jessus!
Totta, fantasiaa, mitä?

Ohhoh.. Olipa fantasiaa.. Vaiko totta ;).

vau, en tiedä mitä sanoisin.. Ei olisi ehkä sopivaa pitää tällaisista runoista mutta tykkäänpä silti..kerrankin kiertelemättöntä asiaa elämästä..tää on hieno..

 

Käyttäjän kaikki runot