Haiku

Runoilija sunkawakan

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämäntapaintiaani metsän keskeltä. Sunkawakan tarkoittaa lakotan kielellä hevosta. Lakotojen perinteiden mukaan hevonen kuvaa vapaata sielua, joka laukkaa pitkin preerioita ja maailmaa, mutta on silti uskollinen ja rehellinen kumppani ihmiselle. Runoilijana nokkani on keltainen. Lähinnä kirjoittelen pöytälaatikkoon, mutta useimmiten suosituin julkaisutie kansan pariin käy vessanpöntön putken kautta. Skeidaa mitä skeidaa:) Maaseutu- metalli- ja ympäristöihmisiä henkeen ynnä vereen. Jos tutkimusmatkailija olisi ammatti, en hetkeäkään miettisi urasuunnitelmia:)
 

Elämän mitta
on arpiesi määrä
sydämessäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin totta, niin totta. Hieno haiku!

tämä kyllä pysäytti, allekirjoittaisin millon vain :)

totta. täysin totta!

Wou. Osuvasti sanottu. Pitää hyvin paikkansa. Olen melkein sanaton.

Näinhän se taitaa olla...

No, niitä tosiaan piisaa, vaikkei tuota ikää vielä paljoa ole. Oikeassa taidat kuitenkin olla. Niin...ja kiitos avostelustasi!

Onnistuneesti olet kerännyt pitkän tarinan haikuusi.
Erittäin hyvä ja vaikuttava.
Kiitos sinulle arvostelusta.

Onnistunut haiku tämä on, viisaasti sanottu.

Valloittavan hyvä!!!!!! Rakastan juuri tämäntapaisia aforismi-runoja.
Mikä viisaus tekstissä onkaan.

Voiko tätä osuvammin sanoa?! (ei)
Ehdoton suosikkini, kiitos!

Hieno ajatus.

 

Käyttäjän kaikki runot