Raiskattu

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Liian raskaita asioita
en jaksaisi ajatella
Makoilen vain sängyssäni
en saa unen päästä kiinni
Syyllisyys vaivaa mieltäni
pitäisi olla toimeliaampi

Kuljeskelen ympäriinsä
kykenemättä tarttua mihinkään
oikealle ja vasemmalle
kunnes palaan takaisin
En mä jaksa!

Levy suklaata päivässä
Oksennuksessa mansikka
näyttää ihan vereltä

Sorrun siihen samaan vanhaan
en jaksa enää välittää

Mä olen jo selvinnyt
olen tasapainoinen ja järkevä
”suloinen ja älykäs nuori nainen”
jälleen lintsaan töistä
’tarvitsen hetken olla yksin’

Syön kaksi kiloa mansikkaa
tunnen oloni niin likaiseksi ja läskiksi
lähden juoksemaan ja
mun pää on taas ihan sekaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä saa ajattelemaan ja raakasti. Mietin pienessä päässäni, että mikä saa ihmisen kirjoittamaan aivan kuin minun elämästäni.
Nämä sanat ovat kauneita sanoja. <3

tekee kipeää kun luen tätä, kauniin tuskainen runo.

Kaunis runo

Tykkäsin tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot