VIHAAN

Runoilija Puhalluskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihaan tätä teeskentelyä
vihaan itseäni
sitä, kun sanon että
kaikki on okei.
Ei hätää, mä voin jo paremmin
en enää edes ajattele sitä

Vihaan sitä että joudun
selittelemään
Sitä, että mua säälitään
Antaisitte mun olla!
Mä olen vain väsynyt

Vihaan niitä tietämättömiä
jotka ystävällisyyttään
pilaavat mun päivät
”Se oli niin upea kokemus,
kaikki oli niin kaunista ja lämmintä”
Utelua, ystävällisyyttä
teeskentelyä
Mä vihaan

VIHAAN

Mä vihaan itseäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot