Rakkaus sydämessä

Runoilija Elisa Lehmus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iho iholla
Käsi kädessä
Huulet huulilla
Rakkaus sydämessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanan romantinen ja kaunis.

Suloinen rakkausruno.

Kaunis, hyvä runo

yksinkertaisesti kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot