-

Runoilija Begemot

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mies taivaanrannassa
Edenin putoavat lehdet
joiden kuihtuminen
on lauluja kaukaisista satamista
joissa me kuljemme
etsien, yhä etsien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Begemot aika 25.1.2009 3 Runo
Begemot vaikeneva 25.1.2009 0 Runo
Begemot - 30.3.2011 1 Runo
Begemot kadotus 25.1.2009 2 Runo