kadotus

Runoilija Begemot

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen alkua,
olemattoman kohdussa,
käsittämätön syntymän varjona

Täydellinen, väistämätön
välähtävät muistoissa,
näkymättömän käydessä valon katveista

katveista nousevat Edenin ikuiset,
syöksyvät käärmeinä
repeytyvät taivaankannesta,
                   he ovat tähtien välinen hyytävä tyhjyys
                   he ovat tieto ja kysymys
                   he ovat jumalien valuminen repeytymistä

maa,
          maa kiertää aurinkoa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monisäikeistä, kiehtovaa runoutta, joka laittoi lukemaan itsensä pariin otteeseen..

Monisäikeistä, kiehtovaa runoutta, joka laittoi lukemaan itsensä pariin otteeseen..

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Begemot kadotus 25.1.2009 2 Runo
Begemot aika 25.1.2009 3 Runo
Begemot vaikeneva 25.1.2009 0 Runo
Begemot - 30.3.2011 1 Runo