Runo ystäville

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Tähdenlento, hallayö,
taivaan kannen kanssa tanssiin käy revontulien vyö.
Kuu rauhaisa ja kalpea,
saa poskiinsa punan rusoa.
Suu surullinen hymyyn helähtää
ja kikattaa naurua pirteää,
kun kera ystävien saa iloista iltaa juhlistaa
ja levollisin mielin Pohjolan aamuun uinahtaa...

Selite: 
Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!!!:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot