Varoitus

Runoilija AavaTuuli

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sävellän, laulan, sanoitan... mottoni on hyvin kliseinen, "Eläkäämme rauhassa, toisia ja luontoa kunnioittaen" :)
 

Vuori kuiskaa.
Tuuli kuljettaa sen mukanaan.
Taivas jylisee mustana samaista sanomaa.
Sade kaataa sen yllemme..
Mutta moni ei kuule,
varoitusta.

Selite: 
Kuunnelkaamme.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahva,hieno runo....

 

Käyttäjän kaikki runot