eläimellistä menoa

Runoilija Jason Bourne

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No pain, no gain
 

saanko mä olla sun Jolly Jumper
saat ratsastaa auringon laskuun
tai vaikka nousuun

saanko mä olla sun Cheetah'isi
saat kuoria mun banaanin
tai vaikka syödä

saanko mä olla sun Rin Tin Tin
mä voisin nuolla sua sieltä
tai vaikka täältä

saanko mä olla sun Leijonakuningas
sä voisit olla mun...
sä voisit olla....

Sä voisit olla
mun Puumakuningatar!!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ilotulitusta!

Grrrrrrrrrhhhhh...villiä menoa.
Parien muodostusrunoksi oiva ;)

Hakuna matata!

 

Käyttäjän kaikki runot