Nimetön

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

jokaisena aamuna olet ensimmäinen ajatuksissani.
synkimmätkin aamut piristyvät muistaessani kasvosi,
sinä teet minusta onnellisen.
Nähdessäni sinut,
katsoessani silmiisi,
näen rakkauteni,
tunne,
Jota en voi kuvailla sanoin.
Rakastan sinua ja haluan olla sinun omasi.
Iltaisini painaessani pään tyynyy nään viimeisenä sinut.
Mikään ei ole parempaa kuin olla rakastunut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa pitää kiinni ^^ nätti runo on ^^

 

Käyttäjän kaikki runot