Sinä

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

Sulla on katse, joka vie minut mennessään
Edelleen se katse, jonka näin silloin kun huomasin sinussa olevan jotain erilaista, kaunista
Minun unelmat saavat hehkeän pehmeät siivet
kun vaivut uneen vierelläni,
Sanat eivät riitä kertomaan,
Mitä sisälläni tuntee sinua kohtaan rakas nallekarhuni,
Olet tärkein ihminen elämässäni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen ja kaunis..

Herttainen ja kaunis..

 

Käyttäjän kaikki runot