Nimetön

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

mun ei tarvitse etsia totuutta nään sen sun silmistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Totuuden torven soidessa hyvää syntymäpäivää ;D

 

Käyttäjän kaikki runot