Nimetön

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

Kuin sitä luulis et kaikki menis kuin elokuvis
draamaa kauniita ja rohkeita
kaikesta tehdään elämää suurempaa
käsikirjoitus muusta maailmasta
Tarinoita joita kukaan ei ole kokenut
ripaus rakkautta
puolet katkeruutta
jostain rivien välistä hohkaa ehkä pieni pilke totuutta
totuus kadotetaan vääryyteen ja sekoitetaan ne yhteen
mistä tiedät mikä on totta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen ja hieno runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot