Nimetön

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

Muistan miten me joskus käsi kädessä käveltiin,
Me oltiin yhdessä onnellisii,
Otit syliisi ja suutelit,
Luulin, ettei tästä unelmasta tulisi koskaan loppua,
Joku vei meidät kumminkin pois toisistamme,
Jäljelle jäi vain suru ja yksinäinen rakkaus,
Jos rakkaus ei saa vastakaikua se kuolee pois,
Kun jälleen tahdoit minut taas takaisin,
Tunteeni olivat kuolleet,
Rakastin, Mutta rakastin jo toista.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin käy meille kaikille joskus... nätti

 

Käyttäjän kaikki runot