Nimetön

Runoilija OmistettuSielu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen haluaa unelman, muttei halua unelman hajoavan
 

tanssi näiden askelten tahdissa
kun sua ei mikään hidasta
tanssi kohti taivasta
sun unelmies vapautta

mut älä tanssiis hidasta
ettet vaan hairahda
siltä kaidalta tieltä putoa
silloin ei ole jäljellä kuin pirstoutunut unelma

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot