Sä et vaan sovi

Runoilija pommikaitsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sä et vaan sovi mihinkään
sä et vaan sovi mihinkään

koska sä oot ruma, haiset pahalle
ja aika usein vanhalle illalle
sä et osaa mitään, oot kaikessa huono
ja aina tilassa johon

sä et vaan sovi
sä et vaan sovi mihinkään

miksi et puhu, et koskaan opi
oot sekä mediasosiaalinen että tyhmä
sähän et ole tyhmä yksin
vaan ryhmässä johon

sä et vaan sovi
sä et vaan sovi

no kun on liian pieni, ja väärään aikaan iso
itsenäinen ja hengessä mutta ei koskaan riitä
rikkinäiset vaatteet jotka on muodissa
vasta kaukana lähitulevaisuudessa johon

sä et vaan sovi
sä et vaan sovi
et sovi mihinkään
joo sori

Selite: 
tämä kirjattiin tunti sen jälkeen kun sen ääneen sanoin
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot