Maria

Runoilija Vaakanävertäjä

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 1.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea kannattaa kokeilla paitsi anoppia ja kansantansseja. Ryhdyinpä siis runolle.
 

Minä lähden kohta

Jos lämpösi vain päästäisi minut
jos naurusi irrottaisi otteensa minusta
Jos ilkikurinen katseesi jättäisi minut rauhaan
ja huulesi lakkaisivat vaatimasta

Milloin saan kyllikseni sinusta,
tuoksustasi,
viekoittelevasta vartalostasi?

Silloin minä lähden.
Kuitenkin, olen yhä tässä.
Älä sitä ihmettele.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vastustamattoman ihana
on tuo Maria ja tämä runo. : )

Hyvin kuvattu.
"Kuitenkin, olen yhä tässä."

kaunis runonen!:)

 

Käyttäjän kaikki runot