ystävyyden tasapaino

Runoilija susityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus tuntuu, että ajattelen liikaa. Onneksi kaikki mitä ajattelen, ei ole totta.
 

Miten minulle osuu kaikki ihmiset
joita luulen ystäviksi

Joista vähän ajan kulttua paljastuu
pimeä puoli

Luotanko liian äkkiä toiseen?
Teenkö liian nopeita päätelmiä toisesta?

Annanko liikaa itsestäni toiselle
ja odotan samaa toiselta

Mutta kun sanot, että haluat puhua
ja antaa osan myös itsestäsi minulle

Ymmärrän kyllä, että
puhuminen on vaikeaa

Mutta ei se toimi niin,
että sinä tiedät kaiken minusta
ja minä en tiedä mitään sinusta

Ei meidän ystävyys tunnu olevan silloin
tasapainossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyys on kultaa ja se ketju on terästä :) Onneksi olkoon :)

 

Käyttäjän kaikki runot