Ääni

Runoilija esma

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keksimpäs tässä että on mukavaa kirjoitella tuntemuksiaan. En ymmärrä runoudesta oikeestaan mitään, mutta tämä on tämmöinen "selviytymiskeino". Kommentoikaa vapaasti kirjoituksiani. Olisi mukavaa saada palautetta tai vaan huomata että joku käy samoja asioita läpi ja näkee ne samalla tavalla.
 

Ääni huutaa sisälläni. Kuulen kuinka se käskee minua. En saa sitä hiljaiseksi. Tunnen, kuinka se vie minua valosta kohti varjoa. Upottaa minua hyiseen pimeyteen kuin ankkuri olisi sidottuna jalkaani. Hirttosilmukan tavoin se kiristyy yhä lujemmin, mitä enemmän taistelen vastaan. Ääni sanoo, et ole mitään. Kuiskailee korvaani, kukaan ei voi sinua rakastaa. Kuinka voisikaan? Kun katson peilistä, mitä näen? Näen kasvoni, en tunnista itseäni. Näen silmäni, ne eivät katso takaisin. Katson huuliani, ne eivät hymyile. Näen sieluni, se on kuin palanut paperi, musta ja riekaleinen. Missä minä olen? Hiljaisuudessa kuulen taas äänen, jokin puhuu minulle. Luuletko että sydämesi tuska kiinnostaa ketään? Uskotko todella, että kukaan haluaisi kuulla sairaan mielesi tuottamia ajatuksiasi? Olet vain likatahra, rakkaidesi kauniissa maailmassa. Miksi olet vielä siinä? Taas pienen pieni pala minua katosi iäisyyteen. Mietin, miksi Jumala loi minut kelpaamattomaksi? Miksi mieleni sairastuttaa, luo tuskaa jota en voi hallita? Kysyn, kuka minulle puhuu? Mikä on tuo voima joka käännyttää rakkauden tunteen sisälläni järjettömäksi vihaksi. Kuka ottaa minulta iloiset ajatukseni ja kääntää ne tuskaksi? Paljastakoon itsensä se joka onneni on muuttanut suruksi ja murheeksi? Tunnen pelkoa, en halua kohdata totuutta. En halua kohdata sitä paholaista joka on mieleni rikkonut. On jo myöhäistä. Kuulen taas tutun äänen. Minä tiedän sinusta kaiken. Et voi minulta paeta etkä piiloutua. Olen aina mukanasi. Tunnen pelkoa, mutta kysyn uudestaan. Kuka olet, ja mitä minusta haluat? Kuulen äänen, nauraen hän vastaa minulle. Oletko kadottanut itsesi niin, että et tunnista enää omaa ääntäsi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot