Romaani

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Luen kirjaa
Romaani rakkaudesta

Tyttö uskoo
valheelliseen rakkauteen

Kaksihaaraisen kielen
Liukkaisiin sanoihin

Viimeinen luku aukeaa eteeni
Tytön kohtalo on väistämätön

Ei kukaan voi elää
Tuossa valheellisuuden kehdossa

Viimeisellä sivulla
On verisiä sanoja

Sana sanalta tajuan
Tyttö ei ole tuntematon

Tyttö olen minä

Viimeinen sana
Suljen kirjan

Takakannessa kuva
Runneltuneesta tytöstä

Eihän kaunista jäljelle jää
Jos niin korkealta putoaa

Selite: 
Romaanit ovat klisee
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot