Musta

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Pilvet loistavat harmautta
Alas valuu mustia pisaroita

Maa peittyy tervaan

Taivaalla hehkuu
Musta sateenkaari

Ihmiset itkevät
Tätä mustuutta

Selite: 
pientä pimeyttä
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava runo!
Saanko itkeä?
Suosikki myös >>

 

Käyttäjän kaikki runot