Verilaulu rakkaudesta

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Kirjoitan paperille sanoja
Pieniä kirjaimia

Valkoista paperia
Punaista mustetta

Muste suoraan sydämestäni
Tunteet paperille ikuistettu

Otan kynttilän käteeni
Liekki koskettaa paperin reunaa

Tuhkat lentävät tuuleen

Tuuleen lentää myös
nämä sanat

Rakkauden laulu

Selite: 
ei mikään paras kaikista, piti vain saada se paperille
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runo on erikaunis. tuli hyvin kauniita mielikuvia. (:

Koskettavaa ja kaunista.

Tuuleen lentää myös
nämä sanat

Ihana.

Sanat ovat ehkä verisiä mutta kauniita<3
Suosikki >>

 

Käyttäjän kaikki runot