Rakkauden katu

Runoilija CorpseBride

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eventually all the paths will lead to the cementary
 

Kävelen kapealla kadulla
Mustat tiilet

Pieniä punaisia ruusuja kujilla
Sataa vettä

Suolaisia pisaroita
Huomaan itkeväni

Tuuli kuljettaa muistoja
Pieniä höyheniä

On niin vaikeä kävellä
Tällä rakkauden kadulla

Selite: 
muistelen, kuuntelen rolling stonesia ja melkein itken
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin haikeaa<3
Minäkin itken :')
Suosikki tämäkin >>

 

Käyttäjän kaikki runot