Arvet

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

En häpeä arpia kehossani,
en mustelmia kasvoissani.
En enää peittele niitä häpeissäni
ja sulje pahalta silmiäni.

Sillä jokainen niistä kertoo tarinan,
ne ovat osa minua.
Jokainen muistuttaa sanoman,
olen selvinnyt niistä kaikista, siis olen vahva.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa itsevarmuutta, kuinka sitä katsoo taaksepäin ja hymyilee asioille, mitä on tapahtunut menneisyydessä, vaikka ne olisivatkin huonoja asioita, niistä on päässyt yli ja jatkamaan. Kerrassaan loistava runo!

 

Käyttäjän kaikki runot