Kato

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

Jos minussa olisi enemmän
jaksaisin kaiken tämän
ja jos vähemmän
olisin hävinnyt viimeisenkin elämän.

Mietin pelin lopettamista
se ehkä säästäisi minut vielä kerran
mutta ilman sinua en halua huomista
yritän jaksaa hetken verran.

Sillä ilman sinua
en saa happea vaikka hengitän
en näe vaikka siristän
enkä pääse eteenpäin vaikka yritän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeaa, niin upeaa, että veti sanattomaksi! Runosi ovat niin henkilökohtaisia, että niihin on helppo samaistua. Ja tuttu tunnehan tämäkin oli. Upeasti ilmaisit sisimmätkin tunteet haikeasti, ja silti osasit pitää oman vahvuutesi esillä. Olet loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot