Ilmaa vain

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

Kaipaat minua ajatuksissasi
haluat minut vierellesi
ja nyt kun olen tässä
olen näkymätön katseellesi.

En jaksa taistella vastaan
lähden luotasi
karkaan ajatuksistasi
valun hiljalleen pois elämästäsi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämäkin osui ja upposi, ja itsekin olen päätynyt saman ratkaisuun: lähden suosiolla pois, etten satuta itseäni enää, juuri kuten sinäkin runossasi sanot, tai näin ainakin tulkitsin. Hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot