Pysy mukana

Runoilija Love Ghost

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

>> yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, so enjoy it<<
~Taru~
Olen taru jota ei kukaan tunne.
Se mitä elämä kirjoittaa kokoajan.
Rikkinäiselle paperille.
Tuhruiset sanat musteella, verenpunaisella.
Pyyhitty liian monta kertaa.
Sanoja joista ei saa enää mitään selvää.
~Kaikki runot; made by Love Ghost~
 

Auta minua vaikka kiellän,
sillä minä en erota enää omaa parastani vaan kierrän.
Pidä minua kädestä vaikken pyydä,
sillä se tuntuu hyvältä.
Pysy vierelläni vielä valkeassa huoneessa,
sillä vain silloin minä olen turvassa...itseltäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mulla alko kyyneleitä valumaan, koska runosi herätti omia ajatuksia ja kokemuksia mieleen ja niitä ajatellen ja runoasi lukien ei voinut mitenkään välttyä kyyneleiltä! Aivan ihana runo, niin hauras ja rehellinen. Loistavaa

 

Käyttäjän kaikki runot